Saturday, 1 October 2011
Banana bread
Imeline maiuspala- banaanileib või keeks, kuidas keegi nimetada soovib.
Jagan teiega retsepti:
315g jahu
185g suhkrut
3/4 tl.kõpsetuspulbrit
1/2tl. soola
235g rosinadi ( tumedaid+heledaid)
3 väga küpset banaani
60g naturaalset jogurtit ( maitsestamata)
2 muna
80 ml maisiõli (võib ka muud kasutada)
1tl. vaniljeekstrakti
Vaja läheb keeksivormi ( näiteks 23x 13 cm) - ahi kuumaks 180 C.
Sega kokku jahu + suhkur + küpsetuspulber + sool + rosinad.
Teises kausis sega banaanid + jogurt + munad + õli + vanlijeekstrakt.
Öeldakse, et puust lusikaga tõsta segu sealt teise seguga kokku :) Ja segad neid alt yles, mitte ringi- kui on aru saadav. Et väga palju segada pole vaja- peaaasi, et omavahel nad on omavahel segunenud ilusti.
Ja siis ahju tunniks ajaks! Voilaaa!
P.S keeksi sisse võib lisada ka šokolaadinööpe :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment